missssdifferent.blogg.se

När hjärnan säger stop,viskar hjärtat försök engång till.....

Kategori: Allmänt

Ny dag nya tag...
efter regn kommer sol.
eller? vad mamma lärt en när man va liten.
stämmer mycket väl. äldst vet bäst.

sorry för sen uppdatering.
hänt mycket sita tiden, börjar vakna upp. lampan ha äntligen tänds i huvudet.
börjat stå på benen igen och det är otroligt hur mycket folk kan bry sig utan att vet d.
men jag uppskattar verkligen alla som finns vid min sida och stöttar mig. och mest av allt att min son finns vid min sida.

helt plötslig börjar jag se ljust och allt börjar ordna upp sig. jobbet gå utmärkt, mer pengar och mer man kan göra, jul, nyår, kalas och fick nu även en visning på lägenhet ville bo runt Videdal , men den äckliga hyran på 11 lax
vile jag knappast lägga ut. jag vill kunna leva också.
med de börjar ända saker så nu går de framåt. känn som att ja stått och stampat å samma plats länge och inte kommit någonstans, tänkt för mycket på andra än mig själv, just nu behöver jag tid med mig själv eller helt enkelt bara unna mig saker som jag mår bra av. köpa saker till hemmet, göra saker med min son, ha roligt, umgås med vänner, och familj kämpa för lägenhet och sen e jag trött.

man lär sig av sina misstag df jag aldrig gör om samma misstag. men samtidigt måste man själv gå igenom vissa saker för att förstå, de hjälper inte att alla andra säger till en speciellt inte nr man heter Pernilla. huvud saken är att man förstår någon gång.

trött på att leva som ett handikapp nu räcker det, de ska bara finnas kärlek och respekt annars get the fuck out of my Life!!

Nu ska jag o Assem snar them till caroline m.fam. äta mat och ta de lugnt.
detta äckliga väder vill man fan inte ha ush. hoppas de snart är över.

hörs sen. dröm om jultomten, ha ser er genom väggen;)

Pernilla.